Kreta, Hersonissos

Grækenlands største ø er den sydligst beliggende og den mest populære blandt de hundredtusinder, som hvert år besøger det græske øhav. Øen har tillige en rigtig god golfbane, som vi er sikre på vil være en meget positiv overraskelse for dig, der vælger Kreta som golfrejsemål.

 

Generelt

Kreta har virkelig alt - perfekt klima, fantastiske strande, lækker mad, den smukkeste natur, interessant historie og en imødekommende befolkning. På den vestlige del af Kreta, i bjergene over Hersonissos, ligger øens eneste 18 hullers golfbane. En bane som i sig selv er en god grund til at besøge Kreta.
Vores hotel Lyttos Beach ligger i Analipsi lige vest for Hersonissos centrum. Skøn beliggenhed direkte ved stranden, og kun ti minutters kørsel til golfbanen. Lyttos Beach er et stort hotel med flere bygninger i en stor park langs med strandpromenaden. Her trives børnefamilier side om side med soldyrkere, sportsentusiaster og nu også golfere.
Nogle minutters gang af strandpromenaden fra Lyttos Beach ligger byen Analipsi, med et par hyggelige tavernaer, butikker og barer. Centrum af Hersonissos, med sin havnepromenade med masser af restauranter og barer, ligger nogle minutters taxitur væk.Til byen Heraklion, med sine mange gågader, sit marked, alskens butikker, tager taxituren godt et kvarter.
En ferie på Kreta er ikke fuldendt uden et besøg på Knossos. Knossos er en af verdens største arkæologiske udgravninger, og giver et spændende indblik i hvordan livet levedes den Minoiske kultur for flere tusinde år siden. Også det arkæologiske museum i Heraklion er et besøg værd for den historieinteresserede.

 

  

 

Kreta, Hersonissos

Golfvært Ja

Baner i nærområdet 1
Afstand lufthavn Heraklion Airport 20 km
Nærmeste by Hersonissos 3,8 km

Arrangementer Turneringer, udflugter mv.

 

Golf

Kretas eneste 18-hullers bane, Crete Golf Club, åbnede i 2003 og var allerede dengang et lille mesterværk. Den engelske designer Bob Hunt kreerede en bane, som virkelig er tilpasset naturen. Hullerne slynger sig gennem det kuperede terræn, og veksler mellem parkkarakter og andre huller med raviner og klippevægge. Resultatet blev en rimelig smal og krævende golfbane, som var i den svære ende til de feriegolfere for hvem den var bygget. Banen lukkede et år for at blive re-designet. Nogle huller gennemgik omfattende forandringer, men generelt blev fairways og semirough gjort bredere, en del nye teesteder blev anlagt. I efteråret 2015 var arbejdet færdigt. Den nye Crete Golf Club, som stadig er magisk smuk, men bedre for middelhandicap spilleren. Layoutet og karakteren er den samme som før med variation mellem frodig parkgolf og raviner. Finishen er stadig af højeste klasse, og udsigten er lige smuk. Godt coursemanagement og lige slag er vigtigere end længde. Crete Golf er en bane du vil spille om og om igen, for lige at revanchere dig på de huller der ser så lette ud, men som stjal så mange af dine slag. Det er flere potentielle signatur huller, hvor banen har ekstremt smukke udsigter. Særligt fremstår alle fire par 3-huller, som ikke kun er gode, men også smukke. Hul nr. 6 er et svært par 3, er vores favorit.
I forbindelse med ombygningen af banen, fik de øvrige faciliteter samtidig et reelt løft, og Crete Golf har nu et imponerende klubhus, en god restaurant, en velassorteret shop, og et fremragende træningsanlæg.

 

   

 

Crete Golf Club

Antal huller 18

Bankarakter Delvis kuperet parkbane
Banefakta Crete Golf Club, Par 71 for herrer, Par 70 for damer Længde: 5831   5484   5012   4407

Hcp-grænse 54

Drivingrange Udslag fra græs.

Banearkitekt Bob Hunt

Greenfee 5 st 18-hullers greenfees

Transport Transfer til og fra golfbanen jfr. fast køreplan, som oplyses på stedet. Ønsker du at køre på andre tidspunkter, for eksempel for at udnytte heldags greenfee, så er det på egen regning.

 

Ophold

Hotellet Lyttos Beach ligger i Analipsi lige vest for Hersonissos centrum. Skøn beliggenhed direkte ved stranden, og kun ti minutters kørsel til golfbanen. Lyttos Beach er et stort hotel med flere bygninger i en stor park langs med strandpromenaden. Her trives børnefamilier side om side med soldyrkere, sportsentusiaster og nu også golfere.
Resortet, har som de fleste på Kreta, fokus på sol- og strand, men her er også en række faciliteter til de sportsinteresserede. Et stort tenniscenter med 15 baner, som hvert efterår er vært for en international turnering. Er du heldig, da kan du se fremtidens stjerner kæmpe om sine første ATP-point. Her er også svømmebassin med olympiske mål, fodbold- og volleyballbaner, et gratis fitness center, et cykelcenter, som udlejer cykler og tilbyder guidede ture for både nybegyndere såvel som den erfarne. Søger du afslapning efter golfen, så er her et Spa med alverdens behandlinger til rimelige priser.
I buffetrestauranten serveres græske og internationale delikatesser. Rigeligt med forretter, salater og desserter samt ”open kitchen” hvor friske råvarer tilberedes medens du venter. À la carte restauranten ”Zorbas”, som kun er åben i højsæsonen, tilbyder ægte tavernastemning nede ved strandkanten. Flere barer med underholdning af et entusiastisk animations team. Her er tillige et supermarked.
 

  

 

Lyttos Beach

Firestjernet hotel

Beliggenhed: På stranden

Værelser: 365, Alle med AC, pengeskab, hårtørrer, strygejern mv.

Faciliteter: Udendørs pools, restauranter, barer, tennis, cykling, mm.

Pension: Halvpension. Gratis drikkevarer jfr. hotellets All-Inclusive menu.

Bestil

Afrejse sted
Afrejsedato
Rejsende

Afrejse stedDestinationAfrejseHjemrejsePris/person, fra
Rejsen inkluderer
Ca. flytider:
Send forespørgsel om turen
Denne tur kan gå til ordre på anmodning. Udfyld dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Navn:

E-mail:

Telefon:

Rejsende:
Aktuelt vejr

+24.2 °C

Klima


Hvad er inkluderet i denne rejse:

• Fly t/r

• Transport af kuffert og golfbag
• Alle transfers
• 7 nætter i delt dobbeltværelse

• Morgenmad samt 7 middage

• Frie drikkevarer på hotellet

• 5 heldagsgreenfees på Crete Golf Club

 

Pris per person, fra 9.695,-