Puerto del Carmen - Herlig golf i solen

Smukke Lanzarote er mest kendt for sin fantastiske kystlinie, lange sandstrande og karakteristiske lavalandskab. Men vi kan også tilbyde en rigtig god og spændende golfbane samt et nyrenoveret og stilrent All Inclusive hotel.  

 

Generelt

Lanzarote er en meget smuk ø med et stille roligt tempo. I manges øjne er den hyggeligere end Fuerteventura, Gran Canaria og Tenerife. Det kan have noget at gøre med at Lanzarote er en mindre ø. Det kan også skyldes øens mest berømte personlighed, kunstneren, César Manrique. Han kæmpede indædt for en kraftig beskyttelse for naturbeskyttelse og for at bevare øens traditionelle byggestil med hvidkalkede huse med grønne trædetaljer og for at hotellerne ikke skulle dominere kystlinien, som det ses på så mange andre turistøer. Når du ikke spiller golf eller nyder en afslappende stund på hotellet, så kan vi anbefale et besøg på kunstmuseet Fundación César Manrique i Tahíche, kaktus-haven udenfor Guatiza, eller vulkangrill-restauranten i Timanfaya.

 

  

 

Lanzarote, Puerto del Carmen

Baner i nærmområdet 2 st.

Afstand golfbane Lanzarote Golf, 7 km.

Afstand lufthavn Lanzarote Airport 6 km.

Nærmeste by Puerto del Carmen, 3 km.

 

Golf

Lanzarote Golf

I vores ugepakke spiller du fire runder på Lanzarote Golf. Den ligger blot 10 minutter fra hotellet og er omgivet af et smukt naturområde. Lanzarote Golf er en åben parkbane med buske og småtræer. Den er sjov og afvekslende at spille og omgivelserne giver et spændende perspektiv med, blandt andet, en gammel udslugt vulkan lige nær banen. Desuden har man en suveræn udsigt over Atlanterhavet fra store dele af banen. Runden afsluttes ned mod havet og banen kan spilles og nydes af alle typer golfspillere - uanset handicap. 

 

  

 

 

Lanzarote Golf

Antal huller 18

Banekarakter Parkbane.

Banefakta Par 72  5806   4827 

HCP-grænse 54
Drivingrange Ja, udslag fra måtter

Greenfee 4 heldagsgreenfee

Transport Transport til och fra golfbanen sker ifølge skema, som oplyses på destinationen. Ønsker man at blive transporteret på andre tidspunkter (f.eks. i forbindelse med ekstra spil), så sker det for egen regning.

 

OBS! På Lanzarote Golf anvendes en type grovkornet lavasand i bunkers og udenfor semiroughen. Dette type sand kan give noget synlig slitage på dine golfkøller. Hvis du er øm om dine køller, så anbefaler vi at du medbringer en gammel kølle til disse lies.

 

Ophold

Hotell Sentido Lanzarote Aequora Suites

Hotell Sentido Lanzarote Aequora Suites ligger i udkanten af Puerte del Carmen og er det perfekte ferievalg. Hotellet for for ganske nylig gennemgået en totalrenovering og holder allerhøjeste firestjernede standard. Her bor man i stilrene og moderne indrettede juniorsuiter med en hyggelig atmosfære. Suiterne har separat soveværelse og et opholdsrum på fladskærm i begge værelser. Alle værelser har balkon eller terrasse. Sentido Lanzarote udmærker sig ved at have hele seks pools, flere af dem opvarmet til 20 grader. Buffetrestauranterne Neptuno og Poseidon serverer internationalt inspireret mad til morgenmad, frokost og middag. Don Paco, à la carte restauranten, serverer spanske specialiteter om aftenen (reservation anbefales). Her findes også flere forskellige barer, blandt andet en loungebar. Der findes wellnesscenter (massage og behandlinger mod betaling). Gratis WIFI i offentlige områder er inkluderet. Udenfor hotellet findes der et lokalt centrum med en del restauranter og mindre butikker og det centrale Puerto del Carmen er blot 3 km. fra hotellet. 

 

  

 

 

Sentido Lanzarote Aequora Suites

Firestjernet hotel
Beliggenhed Udkanten af Puerto del Carmen

Værelser 398 st. Alle med AC, safe, minibar, hårtørrer m.m.
Faciliteter Udendørs pools, flere opvarmet, fitness, spa, restauranter, natklubber, barer m.m.

Wifi På hotellet findes der wifi i offentlige områder

Pension All inclusive - se nedenfor.

 

All-Inclusive på Sentido Lanzarote Aequora Suites indeholder følgende:

  • Morgenmadsbuffet i Neptuno eller Poseidon
  • Frokostbuffet i Neptuno eller Poseidon.
  • Middagsbuffet i enten Neptuno eller Poseidon.
  • Lette måltider og drikkevarer fra pool/snackbaren Coral.
  • Ubegrænsede forfriskninger, øl, vin og lokale drinks i  Atlantida, Nautilus, Maris og Bubble Bar, kl. 10.00-23.00.

 

Bestil

Afrejse sted
Afrejsedato
Rejsende

Afrejse stedDestinationAfrejseHjemrejsePris/person, fra
Rejsen inkluderer
Ca. flytider:
Send forespørgsel om turen
Denne tur kan gå til ordre på anmodning. Udfyld dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Navn:

E-mail:

Telefon:

Rejsende:
Aktuelt vejr

+22.9 °C

Klima


Hvad er inkluderet i denne rejse:

• Fly til Lanzarote t/r

• Transport af kuffert og golfbag
• Transfer lufthavn - hotel t/r eller billeje
• 7 nætter i delt dobbeltværelse

• All Inclusive
• 4 heldagsgreenfees på Lanzarote Golf

• Transfer hotel - golfbane t/r (på faste tidspunkter) 

 

Pris per person, fra kr. 7.795,-