Jandia - All Inclusive i Fuerteventuras evige solskin

Jandia har længe været et paradis for surfere og soldyrkere. Nu åbner vi dørene for golfspillere, som vil nyde sol, badning, et dejligt All Inclusive hotel og en nyrenoveret golfbane.

 

Generelt

Fuerteventura har masser af strande, men de bedste ligger som Jandia på den sydlige spids af øen. De kilometerlange strande og den afslappede atmosfære har længe tiltrukket turister med fokus på sol og strand. Nu hvor Jandia Golf har gennemgået en grundig ansigtsløftning, vil de med garanti få selskab af soltørstende golfspillere.

En golfferie i Jandia er præget af afslapning med hyggelige golfrunder på den smukke bane efterfulgt af herlige eftermiddage på stranden eller ved poolen. På stranden kan man fornøje sig med at kigge på alle wind- og kitesurferne og se, hvordan de håndterer vinden og bølgerne. Et andet hyggeligt afbræk fra hotellet og golfen kan være et besøg Morro Jable, en charmerende fiskerby længst mod syd, hvor strandene slutter. Det lille fiskerleje har vokset sig til en mindre by, men er fortsat en autentisk kanarisk by og en fin kontrast til de store hotelkomplekser. Her kan du nyde de lokale lækkerier på nogle af fisk- og skaldyrsrestauranterne eller tage en kop kaffe og nyde solnedgangen fra en af cafeerne langs den lille strandpromenade.

 

  

 

Jandia

Baner i nærmområdet 2 st.

Afstand golfbane 6,5 km.

Afstand lufthavn Fuerteventura Airport 78 km.

Nærmeste by Morro Jable, 8 km.

 

Golf

Jandia Golf

Jandia Golf har gennemgået en total makeover og åbnede i 2014 på ny med helt nye tees, fairways og greens. Den velrenomerede amerikanske golfbanedesigner Ron Kirby har skabt en afvekslende og hyggelig bane med en fin variation af lange og korte huller, hvor præcision og strategi er vigtigere end længde. Banen er let kuperet og udfordrende på sin egen måde, da der er en del vandhazarder og en ravine, Barranco de Vinamar, som krydser igennem banen og skal passeres et par gange. Med omkring 6.000 meter fra de bagerste teesteder er Jandia Golf ikke så lang efter moderne standarder, så den passer fint til feriegolf for både herrer og damer. Banen er meget variationsrig, da man kan planlægge og spille hullerne på forskellig vis. Man lokkes flere steder til at tage chancer, men det kan være smart at spille strategisk og lægge op. De langtslående har en del par 4 huller, hvor de med et godt drive kan nå green, men greenområderne er udfordrende og kan hurtigt koste et par slag. Hele banen ligger i et område, hvor du har udsigt til havet på flere huller. Den let kuperede bane er forholdsvis behagelig at gå, men mellem enkelte af huller er der lidt afstand at gå. Som på Fuerteventuras øvrige baner, så er vinden en faktor, så banen spiller ganske afvekslende afhængig af vindretning og -styrke.

 

Klubhuset ligger centralt på golfbanen og har en fremragende udsigt over havet og golfbanen. For dem som vil træne, så er der gode træningsfaciliteter. En nybygget drivingrange med omkring 20 udslagsbåse under tag, en stor puttinggreen og en separat pitchinggreen, som også har to øvebunkers. 

 

  

 

 

Jandia Golf

Antal huller 18

Banekarakter Kuperet parkbane.

Banefakta Par 72  5346   4505 

HCP-grænse 54
Drivingrange Ja

Greenfee 5 heldagsgreenfee

Transport Transport til och fra golfbanen sker ifølge skema, som oplyses på destinationen. Ønsker man at blive transporteret på andre tidspunkter (f.eks. i forbindelse med ekstra spil), så sker det for egen regning.

 

Scorekort Jandia

 

Ophold

Princess Hotel - Esencia de Fuerteventura

Jandia har som mange af De Kanariske Øers turistområder flere store hotelkomplekser med gigantiske poolområder og masser af aktivitetsmuligheder. Vi har valgt Fuerteventura Princess Hotel, som ligger ved stranden "Playa Esquinzo" nogle få kilometer nord for golfbanen. Her bor vi i en separat del af hotellet, som hedder Esencia de Fuerteventura. Et "hotel i hotellet" med egen reception, nyrenoverede værelser, eget poolområde og chill-out bar. Esencia har også egen restaurant, som serverer morgenmad, frokost og friske snacks hele dagen. Foretrækker du de store buffeter i hovedrestauranten, så findes der også en privat afdeling for Esencias gæster. Esencia delen udgør blot 120 af hotellets 700 værelser, hvilket indebærer et roligere og noget mere sofistikeret miljø, som burde passe vores gæster godt.

Som gæst på Esencia har du adgang til alle faciliteter på Fuerteventura Princess og her finder du de store poolområder, aktivitetscenter, tennis, fitness og wellnessafdeling. Her findes også flere restauranter, barer og en stor natklub med underholdning hver aften.  

  

 

 

Princess Hotel - Esencia de Fuerteventura

Firestjernet hotel
Beliggenhed Ved stranden.

Værelser 212 st. Alle med AC, safe, minibar, hårtørrer m.m.
Faciliteter 3 pools, hvoraf en af opvarmet, fitness, spa, restauranter, barer m.m.

Wifi På hotellet finns det wifi, dog mod betaling

Pension All inclusive.

 

All-Inclusive på Esencia de Fuerteventura indeholder følgende:

  • Morgenmadsbuffet i enten Mirador eller Main Restaurant. Sen morgenmar serveres også i La Choza.
  • Frokostbuffet i enten Mirador eller La Choza.
  • Middagsbuffet i enten Mirador eller Main Restaurant.
  • Lette måltider og is serveres i løbet af dagen på Mirador eller Main Restaurant.
  • Ubegrænsede forfriskninger, øl, vin og lokale drinks i baren Chill Out, samt i barerne på Fuerteventura Princess, kl. 10.00-23.30.

 

Bestil

Afrejse sted
Afrejsedato
Rejsende

Afrejse stedDestinationAfrejseHjemrejsePris/person, fra
Rejsen inkluderer
Ca. flytider:
Send forespørgsel om turen
Denne tur kan gå til ordre på anmodning. Udfyld dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Navn:

E-mail:

Telefon:

Rejsende:
Aktuelt vejr

+21.9 °C

Klima


Hvad er inkluderet i denne rejse:

• Fly til Fuerteventura t/r

• Transport af kuffert og golfbag
• Transfer lufthavn - hotel t/r
• 7 nætter i delt dobbeltværelse

• All Inclusive
• 5 heldagsgreenfees på Jandia Golf

• Transfer hotel - golfbane t/r (på faste tidspunkter) 

 

Pris per person, fra kr. 8.795,-