Ajman, Al Zorah

Al Zorah er den nyeste topbane i De Forenede Emirater. Den muligvis bedste golfspiller i historien og senere fremragende golfbanedesigner, Jack Nicklaus, har her skabt noget virkelig unikt. Ajman, som er den mindste af de syv emirater, har med Al Zorah fået et spændende alternativ til Dubai, da det ligger kun 20 minutter fra Dubai lufthavn og 30 minutter fra downtown Dubai.  

 

Generelt

På en rejse til Ajman, med golf på Al Zorah og med ophold på Fairmont, får du en vældig fin kombination af luksuriøst strandhotel og spil på en fantastisk golfbane - blot med 10-15 minutters transfer fra hotel til golfbane. Transporten til Ajman er ligeledes ganske smidig, det tager blot en halv times tid fra Dubai lufthavn. Det tager samme tid at komme til centrum af denne fascinerende storby, så et besøg er klart oplagt, når man er i Ajman. Et mere solsikkert rejsemål findes stort set ikke og der er direkte fly med Emirates fra  København - hvor du endda kan flyve med den nye Airbus A380'er.

 

   

 

 

Al Zorah

Golfbaner i området: 1
Afstand til golfbanen: 10-15 minutter, transport ifølge tidstabel er inkluderet
Afstand lufthavn: Dubai lufthavn, 36 kilometer
Nærmeste by: Ajman 0 km, Dubai 48 km

Pasregler På rejser til De Forenede Emirater skal ens pas være gyldigt i mindst 6 måneder efter afrejse fra landet. Midlertidige pas er ikke gyldige til De Forenede Emirater.

 

Golf

Al Zorah Golf Club, som ligger i emiratet Ajman lige nord for Dubai er en helt ny golfbane, som åbnede så sent som i december 2015. Bag designet står historiens måske største golflegende, Jack Nicklaus, og det er klart en af de bedste baner, som han har designet gennem de seneste 10 år. Det er let at genkende Nicklaus' designmæssige filosofi med bølgende fairways og strategisk velplacerede bunkers. Al Zorah er en fantastisk oplevelse, eftersom den er bygget i et mangrove landskab, hvor de naturlige vandhazarder ændrer karakter, når tidevandet kommer ind/ud. Det er også en naturoplevelse at spille banen, der findes masser af fugleliv og flamingoer er et vanligt syn nær ved klubhuset. Serviceniveauet i klubben enormt højt og personalet er meget imødekommende.  

Træningsområdet på Al Zorah er fremragende og man kommer let ud til det i den buggy, som er inkluderet i runden. Man slår fra perfekt græs på en over 300 meter lange drivingrange. Lige ved rangen ligger også træningsområde til short-game samt en puttinggreen.

 

    

Al Zorah Golf Club

Antal huller 18

Banekarakter Ørkenbane i mangrove landskab
Banefakta Par 72,   6524   5935   5525   4808

HCP-grænse 36
Drivingrange Udslag fra græs

Buggy Delt buggy er inkluderet for dem som ønsker det. Det er også tilladt at gå banen, i hvilket tilfælde trolley er inkluderet.

 

Scorekort, Al Zorah

 

Ophold

Fairmont Ajman ligger blot en kort transfer væk fra Al Zorah Golf. Det nybyggede hotel ligger direkte ved stranden i emiratet Ajman, lige nord for Dubai. Hotellet har, med sine 14 etager, en dramatisk og spændende arkitektur. Det er et imponerende og luksuriøst hotel med mange forskellige værelsestyper - selvom man ikke går helt galt i byen i standardværelser. Udenfor hotellet kan du slappe af ved det det store og dejlige poolområde, måske i poolen ved poolbaren med en kølig drink. Vil du hellere bruge tiden ved havet, så har hotellet privat sandstrand med gratis solstole og parasoller.

 

  

 

Fairmont Ajman

Femstjernet hotel
Beliggenhed På stranden i Ajman, ca 15 minuter fra golfbanen (transport er inkluderet)
Værelser 252 st. Alle værelser med AC, safe, minibar, hårtørrer m.m.
Faciliteter Udendørs pool, Spa, restauranter, barer, café, m.m.
Pension Morgenmad og 7 middage. Morgenmad og middagene i hotellets restauranter. 

 

 

Afrejse sted
Afrejsedato
Rejsende

Afrejse stedDestinationAfrejseHjemrejsePris/person, fra
Rejsen inkluderer
Ca. flytider:
Send forespørgsel om turen
Denne tur kan gå til ordre på anmodning. Udfyld dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Navn:

E-mail:

Telefon:

Rejsende:
Aktuelt vejr

+30.7 °C

Klima


Hvad er inkluderet i denne rejse:

• Fly til Dubai t/r

• Transport af golfbag
• Transfer
• 7 overnatninger på Fairmont Ajman

• Morgenmad samt 6 middage

• 5 greenfees på Al Zorah

 

Pris per person, fra 11.995,-

 

Fra prisen er gældende på udvalgte rejsedatoer i perioden 1/10 til 30/4.
Bestil rejsen i nedenstående bookingmodul. Hvis dine ønskede rejsedage ikke ligger til salg, så kontakt os for konkret pris på ønskede datoer og udfra ønsket indhold af rejsen.