Den Dominikanske Republik, Playa Dorada

Det var her, langs Puerto Platas kyst, hvor Den Dominikanske Republiks position som ferieparadis havde sin oprindelse. Playa Dorada Golf er den eneste 18 hullers golfbane i området og Robert Trent Jones Sr.'s design fra 1976 har udviklet sig med værdighed og er en dejlig golfbane at spille. Direkte flymulighed fra København, golf, varme og smukke strande har altid været et vindende koncept, så se frem til en eksotisk ferie i Den Dominikanske Republik. 

 

Generelt

Vi kan nu tilbyde direkte fly fra København til Puerta Plata i Den Dominikanske Republik, hvor det skønne firestjernede strandhotel Gran Ventana ligger fint placeret ved golfbanen Playa Dorada. Det var her, at turismen opblomstrede i 1970'erne og etablerede Den Dominikanske Republik som en prestigefyldt feriedestination. Mange golfrejsende har oplevet de luksuriøse hoteller og verdensklassebaner i Punta Cana, men Playa Dorada er en lidt anden størrelse. All Inclusive konceptet har de til fælles, men det er ikke verdenskendte topbaner som Punta Espada og Teeth of the Dog og femstjernede luksushoteller - til gengæld kan du flyve direkte og få noget mere caribisk sol for pengene.

 

 

 

Playa Dorada

Baner i nærområdet 1 st.

Afstand golfbane Ca 500 meter til klubhuset.

Afstand lufthavn Gregurio Luperion International Airport, 16 km.

Nærmeste by Puerto Plata, ca 10 minutter med taxa

 

Vigtig information!

Den Dominikanske Republik opkræver en skat (tourist card) fra alle, som besøger landet. Tourist Card købes i lufthavnen ved ankomst til landet .

Prisen for et Tourist Card er 10 USD per person.

Læs mere om denne skat her

 

Pasregler På rejser til Den Dominikanske Republik skal ens pas være gyldigt i mindst 6 måneder efter afrejse fra landet. Midlertidige pas er ikke gyldige til Den Dominikanske Republik.

 

Golf

Bare nogle minutters gang fra hotellet ligger Playa Dorada Golf. Fra det charmerende, men lidt slidte, klubhus har du en flot udsigt til det udfordrende 18. hul. Robert Trent Jones Sr. har tegnet banen og han har, som altid, præsteret et glimrende design og banen har udviklet sig fint igennem årene. Det er et klassisk layout fra den periode og fairways er relativt brede og ikke så ondulerede, som på mange moderne golfbaner. Rough er nærmest ikke-eksisterende, hvor greens er vel beskyttet af strategisk placerede bunkers og en hel del vandhazarder. På en del af hullerne kan man skimte havet og mange af hullerne er adskilt af høje træer. Den overordnede finish på banen er fin, men der findes skønhedspletter, primært fra teeområderne og ud til fairway. Banen er let at gå, da den er ganske flad. Det er en god og udfordrende bane, som bliver sjovere at spille for hver gang man spiller den - især afslutningen med det udfordrende par 3 hul, 17. med en masse vand og bunkers samt det svære 18. hul vil skabe mange dejlige golfminder. Playa Dorada Golf skal dog ikke sammenlignes med øvrige golfbaner i Den Dominikanske Republik, som eksempelvis Teeth of the Dog og Punta Espada. Disse prestigebaner ved Punta Cana er bygget med helt andre budgetter og opfylder nogle andre behov. Der er i modsætning til banerne i Punta Cana ikke buggy krav på Playa Dorada, men til gengæld er der krav om caddie. Det er en sjov oplevelse, at spille med caddie og der er nemt et par slag at spare ved at lytte til dem.

 

   

 

Playa Dorada Golf

Antal huller 18

Banekarakter Park-/Seasidebane

Banefakta Par 72,  6156   5741   5390   4864 

Banedesigner Robert Trent Jones Sr.

Hcp-grænse 54
Drivingrange Ja
Greenfee 8 greenfees ved 14 nætters rejser, 4 greenfee ved 7 nætters rejser

Øvrigt Der er tvungen caddie på Playa Dorada Golf, det koster 15 USD per person per runde.

 

Ophold

Gran Ventana er et klassisk firestjernet hotel i caribisk stil. Det er beliggende ved stranden og luftigt og åbent designet med et centralt placeret poolområde. Der findes flere øvrige pools og som på de fleste All Inclusive hoteller, så finder der barer som serverer både de liggende og svømmende gæster. Stranden er hyggelig og vandet af dejligt. Får man det lidt for varmt, kan man søge skygge under de forskellige typer træer, som findes inden stranden breder sig ud. Strandrestauranten ligger godt placeret og fungerer også som á la carte restaurant om aftenen. Værelserne ligger i forskelling længer, som udspringer fra receptionen og poolområdet og den spontane følelse man får, er at hotellet ikke er så stort. Der findes en såkaldt "stille afdeling" af hotellet, som har eget poolområde uden musik, støjende aktiviteter og en hyggelig lille poolbar. I dette område findes også den italienske à la carte restaurant, og man bor lidt nærmere golfklubben, men lidt længere fra stranden.

Værelserne på hotellet er godt indrettede og har alle balkon eller terrasse. De flisebelagte gulve og relativt små badeværelser indikerer, at du bor på et firestjernet hotel og ikke i overdådig luksus. Der findes yderligere en stor buffet restaurant med et bredt udvalg. I All Inclusive pakken indgår desuden tre à la carte restauranter. Udenfor hotellet ligger der flere butikker og et par restauranter og det tager blot fem minutters tid at komme til golfbanen.  

 

  

 

Gran Ventana Hotel

Firestjernet strandhotel

Beliggenhed Direkte på stranden, ca 5 minutters gang fra klubhuset

Værelser 500 st. Alle med AC, safe, hårtørrer, m.m. Gratis wifi i fællesområder og i golfklubben.
Faciliteter En buffetestaurant og 3 st à la carte restauranter samt flere barer. Flere forskellige udendørs pools. Mindre fitnessrum.
Pension All Inclusive

Wifi I lobbyen findes der gratis wifi - wifi på værelset er mod tillæg. 

 

Video

Præsentation af Gran Ventana Hotel

Afrejse sted
Afrejsedato
Rejsende

Afrejse stedDestinationAfrejseHjemrejsePris/person, fra
Rejsen inkluderer
Ca. flytider:
Send forespørgsel om turen
Denne tur kan gå til ordre på anmodning. Udfyld dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Navn:

E-mail:

Telefon:

Rejsende:Aktuelt vejr

+27.6 °CKlima


Hvad er inkluderet i denne rejse:

• Fly t/r

• Transport af kuffert og golfbag
• Transfers
• 14 nætter på Gran Ventana i delt dobbeltværelse

• All Inclusive

• 8 runder golf på Playa Dorada Golf 

 

Pris per person, fra kr. 15.195,- 

 

Fra prisen er gældende på udvalgte rejsedatoer i perioden 1/10 til 30/4.
Bestil rejsen i nedenstående bookingmodul. Hvis dine ønskede rejsedage ikke ligger til salg, så kontakt os for konkret pris på ønskede datoer og udfra ønsket indhold af rejsen.