TERRE BLANCHE HOTEL SPA GOLF RESORT

Generelt

Når kun det allerbedste er godt nok, så er Terre Blanche stedet! Dette fantastiske resort er som en lille Provencalsk by, hvor de 115 suiter ligger mellem gangstier som er afkantet af rosmarin og lavendel buske. Læg dertil to enestående golfbaner med et imporende David Leadbetter Academy og svingstudio, mageløse restauranter og et serviceniveau udover det sædvanlige. Har man oplevet Terre Blanche, så kan det ikke undre, at Terre Blanche omtales som et af de ypperste golfresorts i Europa.

 

   

 

Golf

Terre Blanche, som ligger 30 minutter fra Cannes på den franske Riviera, regnes for at være et af Europas mest eksklusive og komplette golfanlæg. Her findes to smukke og varierede golfbaner designet af Dave Thomas - Le Riou (vært for Terre Blanche Ladies Open) og Le Chateau, som er ranket som den 18. bedste bane på Golf Worlds Top 100 courses i det kontinentale Europa.

 

 

 

Le Château
Banen anses for at være den mest udfordrende af de to Dave Thomas designede golfbaner. Primært er det udformningen og placeringen på bunkers samt de udfordrende greeens som giver spilleren en oplevelse af at spille en ægte mesterskabsbane. Samtidig er der også flere vandhazarder, som skal undgås. Banen har været vært for French Riviera Masters, som er en turnering på European Senior Tour og er altid med i toppen af diverse kåringer af Europas bedste golfbaner.Le Riou
Le Riou er beliggende på en hældning, som vender mod de provencalske byer i området Haut Var. Det er en teknisk bane, noget kortere end Le Château, som er nem at synes om at spille. Den kræver en vis mængde strategi og præcision, noget som spillerne på Ladies European Tour har oplevet de gange de har spillet banen. Le Riou er kun åben for medlemmer og for hotellets gæster, så vær ikke bekymret for trængsel på banen!

 

 

 

 

Ophold

TERRE BLANCHE HOTEL SPA GOLF RESORT er et resort af absolut højeste klasse beliggende i et 300 hektar stort område i smukkeste område af Provence. De små og hyggelige gangstier er flankeret af rosmarin og lavendel buske og forbinder de stilrena og charmerende suiter, som er fra 60 kvadratmeter og opefter. Udover at spille golf, så kan man med lethed kople af i deres enorme og luksuriøse spa eller i den opvarmede infinity pool - og hvilken pool! Den måler 40 x 15 meter, så hvis energien er til en svømmetur, så er der rige muligheder. Når appetitten kommer krypende, så vil selv de højeste forventningen blive indfriet. I køkkenet huserer køkkenchefen Yannick Franques, som har fået en stribe udmærkelser for sine kokkekunst. Resortet har desuden to tennisbaner, fri wifi og et enormt højt serviceniveau. Ejeren af Terre Blanche er grundlæggeren af SAP, så der er ikke sparet på noget!

 

Terre Blanche's seneste udmærkelser:
Best European Golf Resort 2013 - IAGTO Awards
France’s Leading Resort 2013 & 2014 – World Travel Awards
Best Resort Hotel, France 2013  and Best Spa Hotel, France 2013 - International Hotel Awards
Best Luxury Destination Spa, France 2014 and Best Luxury Resort Spa, France 2014 – World Luxury Spa Awards 

 

 

 

 


Aktuelt vejr

+21.4 °C


Klima


Hvad er inkluderet i denne rejse:

• Fly t/r

• Transport af kuffert og golfbag
• Billeje

• 4 nætter på Terre Blanche Hotel Spa Golf Resort

• Morgenmad

• 2 greenfees (2 x Chateau, 1 x Riou)

 

Pris per person, fra kr. 9.995,-

 

Fra prisen er gældende på udvalgte rejsedatoer i perioden 1/5 til 30/10.
Kontakt os for konkret pris på ønskede datoer og udfra ønsket indhold af rejsen.