Praia D'El Rey - lige ud til Atlanterhavet

Generelt

I 2007 blev Praia D’El Rey udnævt til Europas bedste golfresort, hvilket man sagtens kan nikke genkendende til, hvis man har besøgt dette skønne sted. En af Europas bedste golfbaner, som ligger lige ved den brusende Atlanterhavskyst sammenkoblet med et skønt femstjernet hotel er den ideelle base for din golfferie.

 

Nyhed!

I juni 2017 åbner golfbanen West Cliffs, den nyeste tilføjelse til Praia D'El Rey resortet. Se frem til sublim golf med endnu mere kig til Atlanterhavet!

 

Golf

Praia D’El Rey

"Det her landskab er sådan et vi banearkitekter altid forsøger at skabe - men på Praia D'El Rey er altid naturligt". Sådan udtaler den kendte banearkitekt, Cabell B. Robinson, om Praia D'El Rey. Banen er ranket som den 13. bedste i det kontinentale Europa og strækker sig helt ud til den dramatiske Atlanterhavskyst. Især hullerne 12-15 er dem som de fleste vil huske banen for, da disse linksagtige huller er nærmeste nabo til Atlanterhavet. Men variationen af disse huller og banen øvrige parkhuller er i verdensklasse! Det veksler mellem en let bølgende parkbane til klassisk seaside med smukke sandklitter som en naturlig del af landskabet.  

West Cliffs

Den helt nye bane på resortet åbner 1. juni, 2017. Havudsigt på 15 huller og designer ved navnet Dye bør give appetit på sådan en golfoplevelse! West Cliffs ligger i en dramatisk setting, da de naturlige sandklitter giver hullerne en fantastisk indramning. Banen er lidt kortere end gængse mesterskabsbaner, men med udfordrende og ondulerede greens.  

Ophold

Marriott Praia D'El Rey

Marriott Praia D'El Rey er et femstjernet luksus resort der ligger direkte ud til Atlanterhavet og den smukkeste sandstrand - heraf navnet "kongestranden". Marriott Praia D'El Rey er ren forkælelse: Store komfortable værelser med alle faciliteter, to skønne restauranter og lige udenfor hoteldøren har du en af Portugals allerbedste golfbaner: Praia D'El Rey. Beliggenheden med det brusende Atlanterhav og kombinationen af links, park og skovbane, fås ikke bedre, og vi kan forstå hvorfor magasinet "Golf World" har rangeret banen som nr. 80 i verden! 

 

Praia D'El Rey Apartments

Skulle I få lyst til at bo næsten "på golfbanen", så kan vi også tilbyde lækre lejligheder og villaer - altsammen smagfuldt indrettet. De største villaer har egen swimmingpool, 4 soveværelser hvor op til 8 personer kan bo sammen - og bemærk, hvis I er flere der bor sammen er det meget billigt. Vi har valgt at klassificere lejlighederne og villaerne til firestjernet, men uanset hvad du vælger, er Praia D'El Rey høj klasse.

 

     

Video

Præsentation af hotellet på Praia D’El Rey Marriott Golf & Beach Resort.

Præsentation af Praia D’El Rey Marriott Golf & Beach Resort.

Bestil

Afrejse sted
Afrejsedato
Rejsende

Afrejse stedDestinationAfrejseHjemrejsePris/person, fra
Rejsen inkluderer
Ca. flytider:
Send forespørgsel om turen
Denne tur kan gå til ordre på anmodning. Udfyld dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Navn:

E-mail:

Telefon:

Rejsende:
Aktuelt vejr

+19.0 °C

Klima


Hvad er inkluderet i denne rejse:

• Fly til Lissabon t/r

• Transport af golfbag
• Billeje/transfer
• 7 overnatninger på Marriott Praia D'El Rey elller Praia D'El Rey Apartments

• Morgenmad samt 5 middage (ved hotelophold - pension ikke inkluderet i lejlighederne)
• 5 runder golf (ved hotelpakken; 3 x Praia D'El Rey og 2 x West Cliffs)

 

Pris per person ved 4 personer i lejlighed, fra 6.995,-

Pris per person ved 2 personer i lejlighed, fra 7.995,-

Pris per person på hotel, fra 9.995,-