Tenerife - Sandos San Blas

Den sydlige del af Tenerife er meget populært blandt vores gæster, hvilket i høj grad skyldes det gode vejr og de gode golfbaner. Derfor tilbyder vi nu endnu en hotelmulighed, som ligger tæt på strandkanten og i nærheden af den fremragende golfbane, Golf del Sur. Vores nyhed, Sandos San Blas, er et fremragende femstjernet hotel med All Inclusive!

 

Generelt

Da vi introducerede det sydlige Tenerife som All in One destination blev det meget positivt modtaget af vores gæster. Derfor tilbyder vi nu yderligere et alternativ og valget af hotel var ganske ligetil. Vi søgte et All Inclusive alternativ, som har lidt ekstra at byde på og valget faldt på det stilede Sandos San Blas. Kombinationen af indkvartering i høj klasse med golf på en af De Kanariske Øers bedste golfbaner, Golf del Sur, gør at vi tror at Sandos San Blas bliver en stor succes!

 

Tenerife, Sandos San Blas

Afstand til golfbanen: 1,8 km, gratis transfer
Afstand lufthavn: Tenerife Sur ca. 9 km
Nærmeste by: Playa de Las Americas ca. 18 km

 

Golf

Golf del Sur er en af de bedste golfbaner på Tenerife og har været vært for Europatouren, hvilket altid er et kvalitetsstempel. Der er smukt på Golf del Sur, fra klubhuset har man en fantastisk udsigt over dele af banen og Atlanterhavet. Banen har 27 huller af varierende karakter, en del af hullerne er let kuperede, hvor andre er mere flade. Visse huller har spændende raviner og på stort set alle huller er der palmetræer og spektakulære kaktusser. Fairways er ganske brede, greens er store og så har banen som kendetegn lavasand i bunkers, som giver et anderledes og eksotisk indtryk.

 

 

  

 

Golf del Sur

Antal huller 27

Banekarakter Bølgende parkbana

Banefakta

Links, Par 36,  2853   2771   2491 

Norte, Par 36,  2911   2799   2587 
Sur, Par 36,  2986   2838   2496 
Hcp-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs og måtte
Greenfee 5 heldagsgreenfees 

Hotel

Sandos San Blas er mere end et hotel. Det er i princippet en mindre ferieby med alt fra biludlejning til frisørsaloner. Desuden med sin egen sø/lagune, hvor du kan sejle, padle eller bare drive omkring i fred og ro. Der findes endvidere 8 pools at vælge imellem og er du sportsinteresseret er valgmulighederne store. Wellnesscenteret er fuldt udstyret med flere forskellige slags saunaer og de 331 værelser er topmoderne og holdt i samme farve og stil som resten af resortet. Sandos San Blas er et skønt sted at bo og du har ganske kort transport til Golf del Sur.

 

 

 

Sandos San Blas

Femstjernet hotel
Beliggenhed Ved havet.

Værelser 331 st. Alle med AC, deponeringsboks, minibar, hårtørrer m.m.
Faciliteter Udendørs pools (ikke opvarmet), restauranter, barer m.m.
Wifi På hotellet er gratis wifi inkluderet.

Pension All-Inclusive (morgenmadsbuffet fra 07:30-10:30, frokostbuffet fra 13:00-15:00, middagsbuffet fra 19:15-21:30 - Sodavand og lokale alkoholiske drikke fra 08:00-23:00)

 

Bestil

Afrejse sted Afrejse dato Deltagere

Afrejse stedDestinationAfrejseHjemrejsePris/personAktuelt vejr

+23.2 °C

Klima

 


Hvad er inkluderet i denne rejse:

• Fly til Tenerife t/r

• Transport af golfbag
• Transfer
• 7 overnatninger på Sandos San Blas

• All Inclusive
• 5 heldagsgreenfees på Golf del Sur

 

Pris per person, fra kr. 10.195,-

 

Se pris på ønsket afrejsedato og fra ønsket lufthavn samt bestil rejsen i bookingmodulet nederst på siden.
Ønsker I afrejse på alternative datoer,  andet antal rejsedage, eller fra anden lufthavn, så kontakt os for konkret pris.