Barcelona, El Prat

Barcelona er et af danskerne mest populære rejsemål - denne fantastiske by har alt! Oplev Antonio Gaudis evigt ufærdige "La Sagrada Familia", gå en tur langs Ramblaen eller spis udsøgte tapas og drik cava i den gamle bydel. I spiller golf på eksklusive El Prat - en af Spaniens bedste golfbaner. Efter golfen kan man eventuelt også se fodbold på Camp Nou med alle FC Barcelonas verdensstjerner.

 

Generelt

Barcelona er et af danskerne mest populære rejsemål - denne fantastiske by har alt! Oplev Antonio Gaudis som den evigt ufærdige "La Sagrada Familia", gå en tur langs Ramblaen eller spis udsøgte tapas og drik cava i den gamle bydel. I spiller golf på eksklusive El Prat - en af Spaniens bedste golfbaner. Efter golfen kan man eventuelt også se fodbold på Camp Nou med alle FC Barcelonas verdensstjerner.

 

 

El Prat

Golfbaner i området: 4
Afstand til golfbanen: 0 m
Afstand lufthavn: El Prat, ca. 30 minutter
Nærmeste by: Terassa ca 10 min, Barcelona ca 25 min.

 

Golf

Real Club de Golf El Prat, designet af Greg Norman, er en af Spaniens mest respekterede golfklubber. RCG El Prats golfbaner præsenterer sig med en kvalitet og finish på hvert hul, som virkelig imponerer. European Tour afholdt Spanish Open i 2011 og turneringen vender tilbage i 2015. Klubben var tidligere privat, hvilket gjorde banen utilgængelige for danske golfspillere, men nu kan man via Krone Golf Tours helt unikt nyde dette golfanlæg og det 45 fantastiske golfhuller. De forskellige sløjfer blender smukt ind i naturen, helt fri for bebyggelser - området er klassificeret som et naturreservat, her er helt roligt og det er svært at tro på, at Barcelona blot er en halv time væk. Hele golfklubben emmer af kvalitet med en familiær og indbydende atmosfære - her findes omfattende træningsområder samt restauranter, der tilbyder alt fra enkle til udsøgte måltider og service på højeste niveau. 

 

 

Real Club de Golf El Prat

Antal huller: 45
Banekarakter: Parkbaner med skovindslag

Banefakta:

Open Par 72,   6672   6372   6055  5451   5109

Blue Par 72,     6466   6187   6168   4968   5057

Yellow Par 36,  3134   3066   2958   2751   2498

Hcp- begrænsning: 54
Banearkitekt: Greg Norman
Greenfee: 5 runder golf - mulighed for at spille mere uden merpris efter runderne. 

 

Ophold

Lige ved golfbanen ligger vores moderne hotel, Doubletree by Hilton Hotel La Mola. Præcis som golfbanen ligger hotellet placeret i et roligt og afslappende område. For os golfere indgår altid en buggy, som sørger for de to minutters transport mellem hotellet og klubhuset på vores golfdage (buggien er kun inkluderet for transport mellem hotel og golf). Doubletree by Hilton La Mola er et moderne hotel med et lille spa, hvor I har én indgang inkluderet i pakken og en hyggelig og eksklusiv restaurant, L'Obac, hvor frokost og de fem middage i pakken indtages. Der er ikke balkon eller minibar på værelserne, men de fleste gæster mødes og hygger sig i hotelbaren. Værelserne er små men gode, moderne indrettede og der er trådløst internet inkluderet i prisen.

 

  

 

Doubletree by Hilton Hotel La Mola

Firestjernet hotel
Beliggenhed: Direkte ved golfbanen, 2-3 minutter fra klubhuset (transport med egen buggy er inkluderet)
Værelser: 186. Alle værelser med deponeringsboks, TV, hårtørrer, A/C, trådløst internet med mere
Faciliteter: Indendørs pool, restauranter, barer, spa samt fitness
Pension: 7 dages morgenmad, (middage kan tilkøbes)

 

Bemærk! Byen Barcelona opkræver en turistskat for hotelbesøg. Denne skat lægges på jeres slutfaktura og betales til hotellet. Pt. er skatten 1 euro per person per overnatning. Skatten betales af alle overnattende gæster, selv børn.

 


Video  

Aktuelt vejr

+22.5 °C

Klima


Hvad er inkluderet i denne rejse:

• Fly til Barcelona t/r

• Transport af golfbag
• Billeje
• 7 overnatninger på Doubletree by Hilton La Mola El Prat

• Morgenmad

• 5 heldagsgreenfees på El Prat

 

 

Pris per person, fra kr. 7.495,-

 

Ovenstående pris er baseret på en skræddersyet ugepakke med en gennemsnitlig flypris. Prisen kan derfor variere, kontakt os for konkret pris udfra jeres rejseønsker.