Costa Navarino - Et af Europas bedste golfresorts!

Costa Navarino er noget af det bedste vi har oplevet længe! Længst ude på den smukkeste del af Peloponnes ligger dette skønne resort, hvor der er bygget to fantastiske golfbaner.

 

Generelt

Det græske svar på Mærsk, skibsrederen Vasilios Konstantakopoulos havde en drøm om at vende tilbage til sin fødeegn og bygge et komplet ferieresort. Lykkeligvis for os golfspillere blev han bidt af en gal golfspiller, så drømmen udviklede sig til drømmen at bygge et komplet golfresort. Han ville have 2.500 hektar langs kysten til sit resort, så det tog sin tid at overtage de omkring 1.600 små landbrug, der tidligere lå, før hans drømmeprojekt kunne blive realiseret. Der skulle endvidere flyttes 16.000 oliventræer, som ifølge græsk lov ikke må fældes. Disse træer ligger nu harmonisk og smukt langs de to golfbaner. Alt på Costa Navarino oser af kvalitet, den geografiske placering, golfbanedesign af Bernhard Langer og Robert Trent Jones Jr. Troon Golf står for baneplejen, et område de er eksperter på. Westin kæden driver hotellet, hvilket også borger for kvalitet. 

 

Der er nu mere til Costa Navarino end fantastisk golf og dejlig indkvartering. Kystlinien byder på masser af hyggelige bugter og de kulturinteresserede har rigeligt at opleve. Regionens kulturarv spænder over 4.500 år og lige i nærheden finder man Neolitiske bosættelser, Mykenske paladser, Bysantinska kirker og Middelalder slotte.

 

 

Costa Navarino

Golfbaner i området: Costa Navarinos to baner
Afstand til golfbanen: 0 m til Dunes Course og 7 km til Bay Course (shuttlebus fra klubhuset hver halve time)
Afstand lufthavn: Kalamata Airport, ca. 48 km, Athens Airport, ca. 200 km (3 timer i bil)
Nærmeste by: Kalamata, 52 km, Pilos 10 km

 

Golf

Vi rejser primært efter golfoplevelser og her bliver du ikke skuffet! Der er to baner på Costa Navarino, The Dunes og The Bay Course.

 

The Dunes er designet af den tidligere dobbelt US Masters vinder og tidligere Ryder Cup kaptajn Bernhard Langer, som har flere fremragende designs til sit navn. Den ligger naturligt i den smukke græske natur med oliven- og citrustræer. Flere huller går langs en lille flod som slingrer sig frem gennem området og man fornemmer hele tiden havets nærvær. Der er mange fantastiske golfhuller, men signaturhullet er nok alligevel hul 2. Panoramaudsigten fra tee ned mod havet gør dette par 4 hul til noget specielt. Der er fem par 5 huller og fem par 3 huller, så de langtslående kan få nogle birdiechancer og dem med højere handicaps kan få nogle point på par 3 hullerne. Golfbanen har allerede mængder af udmærkelser, men de er selv mest stolte over at have medvirket i computerspillet Tiger Woods 2011 i selskab med baner som St. Andrews og Pebble Beach.

 

The Bay Course ligger 7 km fra hotellet (fri transport) og er designet af Robert Trent Jones Jr. som mange danskere vil kende fra baner som blandt andet Lübker og The Scandinavian. Det er en fantastisk golfbane i et skønt miljø og spiller man den hen af den sene eftermiddag, oplever man en af de smukkeste solnedgange som findes. Banen er noget kortere end The Dunes og kan opleves som lidt mere teknisk og en bane der belønnner strategisk kloge golfspillere.

 

Efter golfen kan man nyde en velfortjent drink på 3.500 kvadratmeter store klubhus, som har en herlig terrasse.

 

 

Costa Navarino Golf

Antal huller 36

Banekarakter Seaside-/Parkbana
Banefakta The Dunes Course, Par 72, Længde: 6177   5853   5455   4959

Banefakta The Bay Course, Par 71 Længde: 5614   5232   4825   4408

Hcp-grænse 54

Drivingrange Udslag fra græs, gratis rangebolde på hver spilledag

Banearkitekter Bernhard Langer och Robert Trent Jones Jr.

Greenfees 5 greenfees

 

Scorekort The Dunes

Scorekort The Bay Course

 

Ophold

I bor på det femstjernede hotel Westin Costa Navarino, som er et resort af virkelig høj klasse! Her råder en skøn og afslappet golfstemning, hvor det er nemt at nyde ferien. Hotellet består af lave bygninger og fylder dermed ikke "for meget" i landskabet. Stilen er inspireret af kulturarven i området og passer godt ind. Der findes en række forskellige restauranter på området, som repræsenterer forskellige verdensdeles kulinariske oplevelser. Der er masser af muligheder i spaafdelingen og naturligvis en opvarmet indendørs pool. For dem, som stadig har energi efter golfen, så har resortet et Sport & Entertainment Center med en række forskellige aktiviteter, blandt andet tennis, squash, bowling. Ellers, så kan en cykeltur i det skønne område måske lokke?

 

  

 

The Westin Costa Navarino

Femstjernet hotel
Beliggenhed: På The Dunes Course, ved havet
Værelser: 445. Alle værelser med både bruseniche og badekar, deponeringsboks, TV, minibar, hårtørrer, strygejern, A/C med mere
Faciliteter: Indendørs og udendørs pool, restauranter, barer, spa, tennis samt fitness
Pension: 7 dages morgenmad, 5 middage


Video

Præsentation af Costa Navarino, The Dunes CourseAktuelt vejr

+24.1 °C

Klima


Hvad er inkluderet i denne rejse:

• Fly til Kalamata/Athen t/r

• Billeje
• 7 nætter på Westin Costa Navarino

• Morgenmad samt 5 middage 
• 5 greenfees

 

Pris per person, fra 11.495,-

Fra prisen er gældende på udvalgte rejsedatoer i perioden 1/9-17 til 30/5-18.
Kontakt os for konkret pris på ønskede datoer og udfra ønsket indhold af rejsen.
 


 Gratis lejekøller! 

Efterlad dine køller derhjemme og spil istedet for med de nyeste Taylormade modeller på Costa Navarino - ganske kvit og frit!

Transport af egen golfbag kan dog også arrangeres mod evt. tillæg.