Buenavista - Ballesteros' Pebble Beach

På Tenerife har vi virkelig gjort et fund – et unikt anlæg fjernt fra Kanarie øernes masseturisme på et sted hvor øen ikke findes smukkere. Og så ligger den lige ud til Atlanterhavet.

Generelt

Den 3.718 meter høje vulkan Teide troner over dette dejlige rejsemål. Klimaet er godt og stabilt året rundt med jævne temperaturer. Kysten er dramatisk med sten og klipper og kulsort lavasand. Dette blandet med pittoreske byer og bjerge som forsvinder direkte ned i havet, som for eksempel ved kystbyen Los Gigantes. Teide er Spaniens højeste bjerg og deler Tenerife i to dele. Den sydlige del er tør og ørkenlignende med bland andet turistbyen Playa de las Americás. Den nordlige del er derimod frodig og delvis skovklædt. Turistbyen Puerto de la Cruz er i den mere luksuriøse ende. Og vi var ikke i tvivl, det var her vi ville være!

 

  

 

Buenavista


Golfbaner i området: 2
Afstand til golfbanen: 500 meter, gratis transfer
Afstand lufthavn: Tenerife Sur ca. 130 km
Nærmeste by: Puerto de la Cruz ca. 40 km

 

Golf

Buenavista Golf ligger på et sted hvor ingen – bortset fra den spanske golflegende Severiano Ballesteros – kunne finde på at bygge en golfbane. Buenavista har – hvis vi skal prøve at lave en sammenligning -
karakter som Pebble Beach i Californien, men uden skyhøje greenfees. Severiano Ballesteros har skabt en vidunderlig golfbane i et stykke ekseptionelt dramatisk natur – banen er unik! Det er svært ikke at blive imponeret. Nogle greens ligger så tæt på Atlanterhavet, at du kan risikere at få en dusch, hvis bølgerne går højt. Banen ligger på en bjergside ned mod Atlanterhavet, og udsigten er havet med Tenobjergene i baggrunden. Buenavista har seks par 5-, seks par 4- og seks par 3 huller, hvilket også gør banen til en særlig oplevelse. Du gør klogt i at holde dig på fairway! De fleste huller kantes af lavasten og kaktusser.

 

  

 

Buenavista Golf

Antal huller:18 par 72
Banekarakter: Kuperet parkbane/seaside
Hcp-begrænsning: 54
Greenfee: Fem dages heldagsgreenfees
Banearkitekt: Severiano Ballesteros

Hotel

Melia Hacienda del Conde Hotel Hotel er et fantastisk hotel med høj kvalitet, med udsigt over golfbanen og havet. Buenavista er en af de bedste golfbane på Tenerife, og antallet af greenfee gæster er forholdsvist lille, idet der ikke tidligere har været et hotel i nærheden. Nærmeste større by er Puerto de la Cruz som ligger ca. en time fra Buenavista, hvilket gør vi stort set har fået alle starttider om morgenen. Hotellet er ikke så stort – blot 117 værelser. Melia Buenavista Golf & Spa er virkelig et tophotel, og vi er sikre på, at du kommer til at trives. Hotellet er bygget i traditionel spansk stil, og er præget af varme og høj kvalitet. Værelserne er godt udstyrede og store (40 kvm). Her er buffet- og à la carte restaurant, en opvarmet pool og ”Nammu-Spa” på 2.500 kvm. Vil man prøve noget andet end hotellets gode køkken, så kan vi anbefale et besøg på ”El Burgado” - en udmærket restaurant bag 10. green direkte ud til havet. Hvis du opgraderer til Superior Room, så kan du nyde den fremragende udsigt til golfbanen og havet fra din balkon eller terrasse.

 

 

  

 

Melia Hacienda del Conde Hotel

Femstjernet hotel
Beliggenhed: Ved havet, 500 meter til klubhuset – gratis transfer
Værelser: 117. Alle værelser med deponeringsboks, TV, minibar, hårtørrer, A/C med mere
Faciliteter: Udendørs pool, indendørs pool (opvarmet) restaurant, bar, spa, sauna, jacuzzi med mere
Pension: Halvpension – morgenmad syv dage og aftensmad (buffet) seks dage

Wifi: På hotellet er gratis wifi inkluderet

 

Bestil

Afrejse sted Afrejse dato Deltagere

Afrejse stedDestinationAfrejseHjemrejsePris/personAktuelt vejr

+22.0 °C

Klima

 


Hvad er inkluderet i denne rejse:

• Fly til Tenerife t/r

• Transport af golfbag
• Transfer
• 7 overnatninger på Melia Hacienda del Conde Hotel

• Morgenmad samt 6 middage
• 5 heldagsgreenfees på Buenavista

 

Pris per person, fra 9.595,-

Se pris på ønsket afrejsedato og fra ønsket lufthavn samt bestil rejsen i bookingmodulet nederst på siden.
Ønsker I afrejse på alternative datoer,  andet antal rejsedage, eller fra anden lufthavn, så kontakt os for konkret pris.