Costa Blanca, Las Colinas - Solsikker golf

Nyhed - nu også som Long Stay!!

 

Syd for Alicante, nær Torrevieja, ligger Las Colinas. Det er en af de bedste baner langs kysten, i en solsikker klimazone.

Generelt

Nærmest i sin egen verden, er Las Colinas Golf & Country Club beliggende på et 330 hektar stort område. Anlægget, som åbnede i 2010, byder på en enestående kombination af luksus, flot golf og god mad. I området Campoamor, ligger banen ca. 10 km fra Torrevieja, mellem smukke vige og lystbådehavne, med et bølgende, bakket og skovklædt landskab. Det er et ideelt område for golf, eller bare for at slappe af, eller nok rettere en kombination! For dem der er interesseret i at tage nogle udflugter eller besøge de lokale markeder, er der masser at vælge imellem. Ikke mindst i Torrevieja som har en lang række udendørs caféer og butikker langs promenaden og et marked. Hele området har i mange år været et yndet rejsemål på grund af det smukke vejr med over 300 solskinsdage om året.

 

  

Golf

I Campoamor ligger Las Colinas, som allerede betragtes som en af de bedste baner ved Costa Blanca, på trods af, at banen først åbnede i starten af 2010. Banen strækker sig gennem dalen og flyder ind i naturen. Her er fredeligt, og du spiller din runde på en bane der er i harmoni med det kuperede landskab. Fairways er brede og indbydende, og greens er store og udfordrende. Der er mange forskellige tee-steder at vælge imellem, hvilket gør banen alsidig og underholdende for alle spillere. Banen er designet af Cabell B. Robinson, som har designet flere af Europas bedste baner - El Reserva i Spanien, Praia D'El Rey i Portugal og Royal Golf d'Evian i Frankrig. Ønsker du at forbedre din golf under din golfferie, er mulighederne gode med driving range samt chipping- og puttinggreens. De hele ligger tæt på klubhuset, første og 10. tee.

 

  

 

Las Colinas Golf

Antal huller: 18 par 71
Banekarakter: Parkbane
Hcp-begrænsning: 54
Greenfee: Fem heldagsgreenfee
Banearkitekt: Cabell B. Robinson

Lejlighed

De moderne designede lejligheder ligger tre minutter fra klubhuset, og der er selvfølgelig shuttle service til klubhuset. Lejlighederne er pæne og rummelige. Køkkenet er godt udstyret til enkel madlavning. Morgenmaden (ikke for Long Stay gæster) indtages i det 1500-kvadratmeter store klubhus. Der er også mulighed for at spise både frokost og middag på den udmærkede restaurant - Unik Cafe - for dem, der ikke ønsker at lave mad i lejligheden. Og hvorfor ikke tage en sjus i den spektakulære bar - The Glass Bar - som har en skøn udsigt over dæmningen ved 18. hul, mens du funderer på hvordan du tackler banen i morgen.

 

  

 

Las Colinas Residences

Firestjernede lejligheder
Beliggenhed: To minutter fra Las Colinas klubhus
Lejligheder: 20, alle med tre værelser (to soveværelser og badeværelser) køkken, A/C, TV, håndklæder, lagner samt rengøring to gange om ugen
Faciliteter: Udendørs pool (ej opvarmet), restaurant, bar i klubhuset
Pension: Syv dages morgenmad (ikke for long stay gæster)

 Aktuelt vejr

+23.9 °C

Klima


Hvad er inkluderet i ugerejsen:

• Fly til Alicante t/r

• Transport af golfbag
• Billeje
• 7 overnatninger på Las Colinas i treværelses lejlighed

• Morgenmad

• 5 heldagsgreenfees på Las Colinas

 

Pris per person ved 4 personer i lejlighed, fra 6.895,-

Pris per person ved 2 personer i lejlighed, fra 7.795,-

 

Fra prisen er gældende på udvalgte rejsedatoer i perioden 1/9 til 30/5.
Kontakt os for konkret pris på ønskede datoer og udfra ønsket indhold af rejsen.


Hvad er inkluderet i Long Stay:

• Fly til Alicante t/r

• Transport af golfbag
• Billeje
• 28 overnatninger på Las Colinas i treværelses lejlighed

• 16 greenfees på Las Colinas inkl. trolley og rangebolde 

 

Pris per person ved 2 personer i lejlighed, fra 15.795,-

 

Fra prisen er gældende på udvalgte rejsedatoer i perioden 1/11 til 31/12.
Kontakt os for konkret pris på ønskede datoer og udfra ønsket indhold af rejsen.