Golf med Rom som nabo

Parco de Medici er et skønt golfresort lige uden for fascinerende og historiske Rom. Italienernes kultur, golfen, maden og vinen kombineres her til en perfekt golfferie.

Generelt

Verdensbyen og den evige by Rom er et must når du bor på Parco de' Medici. Golfresortet er på det nærmeste perfekt placeret tæt på byens fantastiske tilbud – mad, kultur, historie, arkæologi, mode, shopping, kulinariske oplevelser, café- og natteliv og så selvfølgelig romerne. Samtidig ligger Parco de' Medici helt uforstyrret uden for byen. Du kan spille golf om formiddagen, og så tilbyder hotellet shuttle service direkte ind til det centrale Rom (mod betaling), hvor du kan eksempelvis kan nyde din frokost på Piazza Navona. Turen tager ca. 25 minutter. Rom er en utrolig by, som er svær at beskrive. Har du været der én gang, så har du sikkert også været der to (hvis ikke, så må du have glemt at smide en mønt i Trevi fontænen). Alt i alt er vi rigtigt glade for og stolte af, at have fået Parco de' Medici på programmet.

 

  

 

Parco de' Medici

Turneringer: To ugentlige
Baner i området: 11
Afstand til golfbanen: 0 - 800 m
Afstand lufthavn: Fiumicino ca. 10 km
Nærmeste by: Rom ca. 15 km

 

Golf

Parco de’ Medici er en parkbane med 27 hullers udfordrende golf. Banen er tegnet af italieneren Massimo Manelli, og takket være, at Jim Fazio var med til at designe anlægget, har banen fået amerikansk præg med ganske meget vand og mange velplacerede bunkers, så alle huller er en udfordring. Greenområderne er veldesignede med hurtige og ondulerede greens. Lavhandicapperen vil nyde udfordringen i approach slagene, som skal være knivskarpe. Middel- og højhandicapperen vil nyde godt af, at de oftest har god plads at lande bolden på fra tee. 18-hullers banen er, som sagt, en udfordring. 9-hullers banen - Percorso Rosso - er noget kortere, men stort set lige så udfordrende. Vi tilbyder her ubegrænset golf inkluderet i rejsens pris. Så der er ingen undskyldning for ikke, at kræve en revanche.

 

  

 

Golf Club Parco de' Medici

Antal huller: 3 x 9 par 36, 35, 36
Banekarakter: Parkbane
Hcp-begrænsning: 54
Greenfee: Fri golf
Banearkitekt: Massimo Manelli & Jim Fazio

Hotel

Sheraton har tre hotelbygninger rundt om golfbanen. De forskellige indlogerings muligheder kan, hvad angår standarden, sammenlignes. Vi plejer at få værelser på Sheraton 1 (Sheraton Golf) eller Sheraton 2 (ved tredje green). Sheraton Golf ligger vis a vis golfklubben og holder firestjernet standard og italiensk stil. Det andet alternativ – Sheraton 2 – er ligeledes firestjernet. Det ligger også ved golfbanen, men her er ca. 10 minutters gang til klubhuset. Alternativt kører der en shuttle bus. Området har et antal restauranter og barer. Yderligere findes der et par alternativer uden for hotelområdet, som er indenfor gåafstand. Alternativt kan man tilkøbe plads på shuttlebussen til Roms centrum, som kører flere gange om dagen.

 

  

 

Sheraton Golf Parco de' Medici

Firestjernet golfhotel
Beliggenhed: På banen
Værelser: 919. Alle værelser med deponeringsboks, TV, minibar, hårtørrer, A/C, WIFI m. m.
Faciliteter: Udendørs pools, restauranter, barer, fitness, spa, sauna, jacuzzi, shuttle til Paizza Venezia (ca. 11 gange dagligt, dog mod betaling) med mere
Pension: Morgenmad

Bestil

 

Afrejse sted
Afrejsedato
Rejsende

Afrejse stedDestinationAfrejseHjemrejsePris/person, fra
Rejsen inkluderer
Ca. flytider:
Send forespørgsel om turen
Denne tur kan gå til ordre på anmodning. Udfyld dine oplysninger og vi vil kontakte dig.

Navn:

E-mail:

Telefon:

Rejsende:


 

 Aktuelt vejr

+24.6 °C

Klima


Hvad er inkluderet i denne rejse:

• Fly til Rom t/r

• Transport af golfbag
• Transfer/egen transport
• 7 overnatninger på Sheraton Parco de' Medici

• Morgenmad

• Fri golf på Parco de' Medici

 

Pris per person, fra 9.495,-