Temarejser 

Temarejser med Krone Golf Tours byder på flere unikke og eksklusive ture til egne af verden, som man måske ellers ikke vil besøge, men som byder på fantastisk golf og spændende kulturoplevelser. Rejserne kan spænde fra de mest eksklusive rejser i eksotiske dele af verden til spændende rejser i Europa samt ture, hvor I får mulighed for at opleve internationale golfturneringer med alle verdensstjernerne.

 

Se mere om vores nuværende rejser på hjemmesiden via nedenstående links og kontakt os for yderligere oplysninger om disse unikke rejser.


 

Rovos Rail Golf Safari

"The most luxurious train in the world", Rovos Rail er en oplevelse alle bør være forundt. De gamle damplokomotiver er genskabt i et elegant 1930 agtigt miljø og er en af de mest eksklusive rejser man kan komme på. Du har fantastiske udsigter, udsøgt mad og nogle af Sydafrikas bedste vine, som selvfølgelig er inklusive på toget. Der er personlig tjener og et uforligneligt serviceniveau.

 

Du spiller mange af de bedste og utilgængelige baner i Sydafrika, hvor buggies, bags, caddies er linet op på forhold og snacks, frokost og drikkevarer er inkluderet.

 

Vi tilbyder to forskellige pakker, hvor I sammen med turen på Rovos Rail enten kan opleve Western Cape med Cape Town og Stellenbosch eller naturskønne Legends Golf & Safari Resort. Se mere rejserne og rejsedatoer via nedenstående links.

 

Rovos Rail med Western Cape

 


 

Matchtur til Sydafrika – Cape Town, Safari og Fancourt

8 nov – 20 nov 2017

Tag med på denne helt uforglemmelige matchtur til det fantastiske Sydafrika, et smukt og mangfoldigt land med mange muligheder for fremragende golf og mindeværdige oplevelser.

Vi starter rejsen i Cape Town, hvor vi de første 3 nætter bor på hotel City Lodge V&A, som ligger i hjertet at Cape Town i gåafstand fra byens populære område Waterfront, hvor man kan hygge sig på en af de mange cafeer, spise på en af de hyggelige restauranter eller tage på shopping i Afrikas største shopping center.


Under vores ophold i Cape Town skal vi spille Covelly lidt udenfor byen og De Zalze Golf, som ligger i vinlandet Stellenbosch. Efter runden skal vi besøge legenden Ernie Els vingård. Vi skal også opleve det utrolige smukke natur reservat ”Kap Det Gode Håb”, med indlagt besøg hos pingvinerne på Boulders Beach.
Udflugten afsluttes med en tur med kabelbanen til toppen af Table Mountain.


Herefter skal vi på safari. Vi bor på Gondwana Private Game i 2 nætter. Her skal vi se noget af det fantastiske dyreliv Sydafrika kan tilbyde. Er vi heldige får vi ”The Big Five” at se.


Herefter kører vi til Fancourt, som flere gange er kåret til Afrikas bedste resort, der skriver historie helt tilbage til 1847. Vi slutter turen på med 4 nætter på dette fantastiske resort, som er med til at gøre turen helt uforglemmelig, inden vi kører tilbage til Cape Town lufthavn.

Matchtur til Sydafrika

 

 


The Masters på Augusta National

5 – 12. april 2018

 

Vi er stolte af, at igen kunne give dig chancen for, at opleve The Masters på selve den finaledagen. Vi tilbyder denne unikke rejse, hvor du ud over at opleve afslutningen og afgørelsen på The Masters 2018, golfturneringen over alle golfturneringer. Du vil også vil komme til at spille fem exceptionelle golfbaner, og nyde indkvartering fra øverste hylde.

 

Masters 2018