Krone Golf Tours

Krone Golf Tours startede i 2003 af de daværende ejere af Krone Rejser. Udviklingen gik stærkt og i løbet af bare et par år voksede firmaet og blev en af de førende i Danmark, der producerede skræddersyede golfrejser. Det har aldrig været vores mål at blive de største, da vi altid har arbejdet efter et motto der hedder, at hvis rejserne holder den højeste standard vil gæsterne komme til Krone Golf Tours og naturligvis vende tilbage.Vi kender vores destinationer og vores brede udvalg af hoteller. Vi er 5 ansatte på kontoret og har tilsammen arbejdet mere end 90 år i rejsebranchen – og vi er alle passionerede golfspillere. 


I efteråret 2010 blev Krone Golf Tours opkøbt af Skandinaviens største golfrejsebureau, Golf Plaisir. Krone Golf Tours og Golf Plaisir indgår i den samme rejsekoncern. I koncernen findes også Falk Lauritsen og Apollo Rejser.

Her på vores hjemmeside kan du læse om disse nyheder samt alle vores andre specielt udvalgte rejsemål. Du er selvfølgelig også varmt velkommen at ringe til os for personlig service – eller bare for at tale om golf og golfrejser. Vi elsker nemlig golf og golfrejser lige så meget som du gør!Postadresse

Krone Golf Tours

Amager Strandvej 60-64

2300 København S

 

Telefon og fax

Telefon (+45) 33 14 18 88

 

Email

info@kronegolftours.dk

 

Åbningstider

Mandag - torsdag: 09.00 - 17.00

Fredag: 09.00 - 16.30

Lørdag, søndag og helligdage: Lukket
 

Kortbetaling

Vi accepterer de fleste større kreditkort. Du betaler direkte på vores hjemmeside og betalingen sker via en sikker krypteret forbindelse. Ingen oplysninger gemmes nogen steder. 

Betalinger

 


Downloads

Rejsebetingelser