Pezula - Long Stay ved smukke Garden Route

Sydafrika er blandt vores favorit golfrejsemål og nu kan vi tilbyde en fantastisk mulighed for et uforglemmeligt Long Stay ophold på det smukt beliggende Pezula Golf Estate. 

 

Generelt

Pezula er et fantastisk golfresort, som ligger ved byen Knysna langs Sydafrikas smukke Garden Route. Her ligger et femstjernet Conrad hotel og flere typer villaer, som er ideelle til Long Stay. Resortet ligger oppe i landskabet og her er en spektakulær udsigt til Knysna lagunen, Outeniqua bjergene og Det Indiske Ocean. Pezula Golf rangerer blandt de bedste og smukkest beliggende golfbaner i Sydafrika og den kuperede bane er enormt populær blandt vores gæster. Alt på resortet oser af klasse, fra det femstjernede hotel, de skønne villaer, klubhuset, restauranterne, golfbanen, træningsfaciliteterne – og så har vi ikke engang nævnt serviceniveauet, som altid er i top!

 

     

  

Golf

Pezula Golf

På engelsk bliver banen ofte betegnet som “breathtaking” – på dansk har vi ikke et ligeså rammende ord, men det er i virkeligheden essensen af golfbanen. Men en beliggenhed højt i landskabet har man på hele runden den smukkeste udsigt ned over Knysna lagunen, Outeniqua bjergene samt endeløst vue over Det Indiske Ocean. Pezula Golf er designet af Ronald Fream og David Dale og bliver af mange betegnet som den ypperste golfoplevelse ved Knysna. I 2001, et par måneder efter den blev åbnet, blev den kåret til ””Best New Golf Course in South Africa”. De første ni huller på banen går i en ring mod urets retning lidt væk fra klipperne og der er kun vand i spil på andet hul. Efter hul 9 vender man tilbage til klubhuset og spiller bagni, hvor især hullerne 13-15 er spektakulære, da man spiller på en klippetop med udsigt til ”The Cove”. Signaturhullet er det korte par 4 hul, 14., hvor langtslående spillere kan forsøge at slå mod green – men slår man for kort, så bliver man fanget i et ørkenlandskab. Slår man til højre, så ser man aldrig sin bold igen! Pezula er en kuperet bane, så buggy er obligatorisk og inkluderet i greenfee. En gennemsnitsrunde på Pezula tager typisk over 4,5 timer, da der er stop ved halfway house – men med så smukt et sceneri og så skøn en bane, så har man ikke lyst til at skynde sig alligevel! 

 

   

 

Antal huller: 18
Banekarakter: Kuperet parkbane
Banefakta: Par 72
Længde: 6.355 m
Banearkitekt: Ronald Fream og David Dale

Ophold

Pezula Golf Estate - Long Stay

Villaerne er beliggende på selve Pezula resortet og omkring Pezula Championship Golf Course. Det er privatejede villaer, som kan variere i opbygning, indretning mv. De fleste af vores gæster bor i villaer med 3 soveværelser, hvoraf to af dem har dobbeltsenge og det tredje har to enkeltsenge. Alle soveværelser har eget badeværelse tilknyttet. Villaerne er moderne indrettet med åbent køkken, spiseområde og lounge. Udenfor findes et såkaldt "entertainment deck" med privat pool og en skøn udsigt over klipperne og Det Indiske Ocean. Når man bor i villaerne, så kan man benytte det femstjernede hotel, Conrad Pezula's, restauranter, barer og fællesområder og man kan tilkøbe adgang til fitnessrum og spa.

 

    

 

    

 

Pezula Golf Estate 

Afstand til golfbanen: Nær villaerne 
Afstand til lufthavn: Cape Town lufthavn, ca. 5 timers kørsel. George lufthavn, ca. 1 times kørsel
Nærmeste by: Knysna, 3 km
Indretning: Alle lejligheder har stue, soveværelse, åbent køkken samt terrasse med privat pool

Faciliteter: Adgang til Conrad Pezula hotels restauranter og barer - adgang til spa og fitness med betaling.   

 Aktuelt vejr

+9.6 °C


Hvad er inkluderet i Long Stay?

• Fly til Cape Town t/r

• Transport af golfbag
• Billeje
• 28 nætter i 3 bedroom villa

• 10 runder golf inklusive buggy på Pezula

 

Pris per person ved 4 personer, fra 18.995,-

Pris per person ved 2 personer, fra 23.995,-

 

Fra prisen er gældende på udvalgte rejsedatoer i perioden 1/9 til 30/4.
Kontakt os for konkret pris på ønskede datoer og udfra ønsket indhold af rejsen.