Alicante, Aguilas - Oplev mere af Murcias sol

Aguilas er vores nyeste long-stay destination i Murcia regionen. Vi tilbyder store lejligheder i udkanten af byen. Vælger du long-stay i Aguilas, kommer du til at bo i en levende spansk by med 35.000 indbyggere.  Aguilas, i den sydlige del af den tørre og solsikre Murcia region på grænsen til Andalusien, er en er en historisk havneby, med levn fra romerne og fønikerne. Byen er i særdeleshed i sommerhalvåret en livlig by, men selv om vinteren er her godt by- og aftenliv, ikke mindst omkring strandpromenaden. Du får fri golf på en fantastisk golf bane designet af Dave Thomas. Og ikke mindst får du dette til en uhørt lav pris.

Generelt

Murcia regionen er en af de bedste golfdestinationer i Europa. Her er et stort udvalg af fremragende golfbaner, over 300 solskinsdage om året og et meget fornuftigt prisniveau. Byerne Lorca og Murcia er byer med en historisk charme, men skal vi være ærlige, så er golfen den store attraktion. De mange solskinstimer og gode klima gør, at området mange steder er ørkenagtigt, hvilket kan virke goldt, men som du vil opleve, så er ørkenområder fremragende til at lave golfbaner i. Man kan nyde den spanske gastronomi med masser af fisk og skaldyr, prøve de lokale vine, samt nyde strandene. Ligeledes er Lorcas og Murcias historiske bymidter et besøg værd. Kombinationen af disse faktorer, samt de gode flyforbindelser fra både København og Billund, gør Murcia regionen  er en sikker vinder som golfdestination!

Pæne treværelse lejligheder 3 km fra havnepromenaden i Aquilas og 1 km fra nærmeste strand. Perfekt til det længere ophold, hvor det er rart med lidt ekstra plads, kort afstand til restauranter, indkøb, centrum og havet. Og med fri golf på den smukke Lorca Golf Course designet af Dave Thomas. 

 

     

 

Aguilas dos Collados Apartments

Afstand til golfbanen: 20 km, 20 min.
Afstand til lufthavn: Alicante Airport ca. 170 km
Nærmeste by: Aguilas, 0 km. Lorca 37 km
Indretning: Alle lejligheder har stue, 2 soveværelser, 1 badeværelse, veludstyret køkken og balkon eller terrasse
Faciliteter: Udendørs pool (ikke opvarmet), restaurant, parkering, wifi.

Golf

Lorca Golf

Lorca banen ligger i bjergene mellem Aguilas og Lorca. Banen er på smukkeste vis lagt ned i landskabet. Her er raviner, vand er i spil, greens er udfordrende og banen er afvekslende og udfordrende. En lettere kuperet bane i smukke omgivelser, som er en fornøjelse at spille, og som har de kvaliteter der gør den værd at besøge ig en og igen. Banen er efter vores mening overset, nok primært fordi den ligger lidt afsides. Vi er glade for nu også, at kunne tilbyde vores gæster et long stay ophold med golf på Lorca banen.

 

   

 

Ophold

Aguilas dos Collados Apartments

Pæne treværelse lejligheder 3 km fra havnepromenaden i Aquilas og 1 km fra nærmeste strand. Perfekt til et længere ophold, hvor det er rart med lidt ekstra plads, kort afstand til restauranter, indkøb, centrum og havet. Og med  på den smukke Lorca Golf Course designet af Dave Thomas. El afregnes ved afrejse, ca. € 50. Rengøring/skift af linned hver anden uge.

 

     

 

 Aktuelt vejr

+26.8 °C

 

Klima

 

 


Hvad er inkluderet i Long Stay:

  • Fly til Alicante t/r
  • Transport af kuffert og golfbag
  • Billeje
  • 28 nætter på Aguilas dos Collados Apartments
  • Fri golf på Lorca Golf (tilkøb evt. runder på Hacienda del Alamo eller Mundo Aguilon lokalt) 

Pris per person ved 2 personer i lejlighed, fra 9.495,-

 

Fra priserne er gældende på udvalgte rejsedatoer i perioderne november – april.


Kontakt os for konkret pris på specifikke rejsedatoer.