How long will you stay..??

 

Bo fire uger eller længere i solen – og spil masser af golf! Nu giver vi dig endnu flere muligheder for at rejse væk fra den triste danske vinter og spille en masse god golf i mindst fire uger.


Hvad med en måned i Spaniens sol eller Thailands eksotiske klima, et uforglemmeligt ophold i Sydafrika – mulighederne er mange og mangfoldige! Long Stay er en unik mulighed for rejse væk i længere tid, spille masser af golf under sydens sol til ualmindeligt rimelige priser. Du behøver derfor ikke frygte den lange danske vinter - med et Long Stay ophold er du godt klædt på til at vente lidt længere på foråret og på at banerne herhjemme åbner. Som Long Stay gæst er du afsted i minimum fire uger, hvor du bor godt og spiller golf flere gange om ugen.


Så igen i år, velkommen til golf i varmen – i rigtig, rigtig lang tid..!


Spanien, Alicante - Mar Menor

Lejlighederne på Mar Menor resortet er meget velegnede til Long Stay. Man bor lige ud til Mar Menor golfbanen og har endvidere adgang til fem andre fremragende golfbaner designet af Jack Nicklaus's designfirma.

Læs mere  


Spanien, Alicante - Las Colinas

Nyhed!

Las Colinas ligger i området Campoamor, ca. 10 km fra Torrevieja, mellem smukke vige og lystbådehavne, med et bølgende, bakket og skovklædt landskab. Det er et ideelt område for golf, for at slappe af, eller nok rettere en kombination!

 

Læs mere

 


Spanien, Alicante - Aguilas

Nyhed!

Aguilas er vores nyeste long-stay destination i Murcia regionen. Vi tilbyder store lejligheder i udkanten af byen. Vælger du long-stay i Aguilas, kommer du til at bo i en levende spansk by med 35.000 indbyggere. Aguilas er en er en historisk havneby, med levn fra romerne og fønikerne.

 

Læs mere


Spanien, Costa del Sol -

Club La Costa World

Du bor i gode lejligheder meget centralt på golfkysten og tæt ved Middelhavet. Du er tæt på Fuengirola og på selve resortet er der masser af udfoldelsesmuligheder, når du ikke spiller golf, men det gør du ofte, da du har fri golf fordelt på flere gode golfbaner.

 

Læs mere  


Spanien, Costa del Sol - Alcaidesa

Hvis du vil opleve den smukkeste del af Costa del Sol, bo på et super resort med adgang til 36 pragtfulde huller ud mod Middelhavet, så er Alcaidesa lige stedet. Man befinder sig vest for Malaga, ikke langt fra Gibraltar og det smukke Sotogrande område.

 

Læs mere

 

 


Portugal, Algarve - Marina Club Lagos

Lagos er en hyggelig og autentisk portugisisk havneby med et væld af gode restauranter og med en meget hyggelig stemning. Her bor du i gode lejligheder i gåafstand til byen og blot en kort køretur væk ligger Palmares Golf - en af Portugals bedste golfbaner, hvor du spiller under dit Long Stay ophold.

 

Læs mere

 


Portugal, Lissabon - Troia

 

Det kan være svært at tro, at man bare er 60 km syd for storbyen Lissabon, når man ser dette klitlandskab strække sig ud i Atlanterhavets bølger. Her findes en af Portugals allerbedste golfbaner og et resort med egen marina. Fra Troia kan man se havnebyen Setubal på den anden side af bugten, bare en kort færgesejlads væk

 

Læs mere


Spanien, Fuerteventura -

Elba Castillo Antigua

De Kanariske Øer er et ideelt sted til Long Stay grundet det meget behagelige klima. I byen Caleta de Fuste tilbyder vi ophold på lejlighedshotellet Elba Castillo Antigua. Man bor i behagelige og rummelige lejligheder med separat soveværelse, eget køkken og balkon.  

                                                                       Læs mere


Thailand, Hua Hin - The Residences

Tilbring 4 uger i Thailand dejlige tropiske klima, mens du spiller fantastiske golfbaner. Du bor i villaer, som ligger blot fem kilometer fra Hua Hin, hvor du har masser af badestrand, god thailands mad og hyggelig feriestemning.  

Læs mere


Sydafrika, Knysna - Pezula

Nyhed!

Pezula er et fantastisk golfresort, som ligger ved byen Knysna langs Sydafrikas smukke Garden Route. Resortet ligger oppe i landskabet og her er en spektakulær udsigt til Knysna lagunen, Outeniqua bjergene og Det Indiske Ocean. Pezula Golf rangerer blandt de bedste og smukkest beliggende golfbaner i Sydafrika.

 

Læs mere


Sydafrika, Knysna - Simola

Et Long Stay ophold du vil huske for livet! Simola er et fantastisk golfresort, som ligger tæt ved byen Knysna. Du bor i forlængelse af hotellet i moderne og veludstyrede one-bedroom suites, som alle har stor balkon eller terrasse. Man kan benytte alle hotellets fremragende faciliteter efter en dejlig dag på Simolas smukke og kuperede golfbane.

 

Læs mere