Golfskoler

 

Vil du have den bedste undervisning under sydens sol – så benyt dig af Krone Golf Tours mangeårige samarbejde med flere af Danmarks bedste golfproer!

 

Hos Krone Golf Tours er vi specialister i at skræddersy rejser til en lang række af golfproer. Vi udvælger specielle steder, som er passende for grupper, hvilket vil sige, at vi står inde for kvaliteten af opholdet, golfbanerne, træningsfaciliteterne mv. Vi kan arrangere, at I som gruppe får tildelt områder, som er forbeholdt jeres gruppe og vi garanterer, at der er reserveret tider på driving range.

 

Her på hjemmesiden vil du løbende kunne opdatere dig med aktuelle prorejser og du er naturligvis velkommen til at kontakte os med spørgsmål til de enkelte rejser.  

 

Golfskoler, efterår 2017

 

Portugal, Lissabon - Montado

19. - 26. oktober, 2017

Afrund golfsæsonen med Odense Golfklubs proer, Morten Beck og Johan Kristensen i dejlige Portugal. Montado er et dejligt golfresort syd for Lissabon, hvor de 18 huller ligger lige ud for det firestjernede hotel.

 

Afrejse fra: Billund

Læs mere om turen

 


Grækenland, Kreta - Lyttos Beach

8. - 15. oktober, 2017

Tag med Brian Amossen og Trelleborg Golf klub
til dejlige Kreta. Vi bor direkte på stranden på hotel Lyttos Beach i Analipsi, ca 10 minutters kørsel fra Crete Golf Club, som er Kretas eneste 18 hullers golfbane – en fantastisk bane beliggende i smukke omgivelser.

 

Afrejse fra: København

Læs mere om turen

 

 


Italien, Veneto - Asolo

17. - 24. oktober, 2017

Nille og Michael fra Næstved Golfklub golfklub inviterer jer til for at opleve "La Dolce Vita" i Italien. Asolo Golf Resort er en lille perle med 27 dejlige golfhuller med hyggelig og rustik indkvartering tilknyttet. Glæd dig til at slutte din sæson i solen med god golf,  inspirerende undervisning og godt socialt samvær.

 

Afrejse fra: København

Læs mere om turen


Portugal, Algarve - Palmares

28. oktober - 4. november, 2017

Algarvekysten er mekkaet for golf i Portugal og Palmares Golf er for et par år siden blevet komplet renoveret og har 27 huller af højeste klasse. Vi bor på det femstjernede boutique hotel Onyria Palmares Beach House Hotel. Hotellets blot 20 værelser er helt nybygget og har alle udsigt til Atlanterhavet.

 

Afrejse fra: København

Læs mere om turen

 


Abu Dhabi - Al Ain

11. - 18. november, 2017

Lene og Thomas fortsætter traditionen og præsenterer her efterårets golftur. I år starter turen med stil på Emirates Airlines Airbus A380’er, direkte til Dubai. Vi tager herefter ind i ørkenen til oasebyen Al Ain, hvor vi skal nyde en uge i hyggeligt samvær med god golf og spændende oplevelser - dog med en enkelt afstikker til Race2Dubai finalen på Earth Course.

 

Afrejse fra: København

Læs mere om turen

 

Læs mere om proerne

Brian Amossen

Indehaver af Amossen Golf Academy

Amossen Golf Academy underviser alle typer af golfspillere fra begyndere til elitespillere. Du får en seriøs og pædagogisk undervisning, som er baseret på dine personlige styrker.

Ture med Amossen Golf Academy:  

Grækenland, Kreta - Lyttos Beach

8. - 15. oktober 2017

 


Morten Bech

Cheftræner i Odense Golfklub

Morten og hans kolleger i Odense Golfakademi har den grundholdning at golf skal være simpelt og sjovt og ikke kompliceret og besværligt. Trænerne giver dig de værktøjer netop du skal bruge for at forbedre dit spil.

Ture med Odense Golfakademi: 

 

Portugal, Lissabon - Montado 

19. - 26. oktober 2017

 


Michael Brink

PGA Pro i Næstved Golfklub

Michael Brink er Chefpro i Næstved golfklub og tilknyttet Halsted Kloster golfklub 1 dag om ugen. Michael har lavet golfskoler i de sidste 10 år, primært i Spanien og Portugal, så Michael har stort kendskab til golf i disse lande. Derudover tilbyder Michael altid på sine golfskoler et 3-timers opfølgningskursus, som er inkluderet i prisen.

Michaels ture:


Italien, Veneto - Asolo Golf Resort 

17. - 24. oktober 2017 

 


Thomas Lindhardt Hansen

PGA Pro i Værløse Golfklub

Thomas er ligeledes den type træner, der mener at golf skal være simpelt og sjovt! Undervisningen tager udgangspunkt i de værktøjer som netop du skal bruge for at forbedre dit spil.

Thomas' ture:

Abu Dhabi - Al Ain

11. - 18. november 2017

 

 


Karsten Kirsch

PGA Pro i Midtsjællands Golfklub

Karsten Kirsch er cheftræner i Midtsjællands Golfklub og har stor erfaring med golfskoler.
Karsten laver hyggelige golfskoler, hvor udviklingen af dit golfspil er i højsædet!

Karstens ture:

 

 


Peter Lindhardt Jeppesen

PGA Pro i Hørsholm Golfklub

Peter lægger meget vægt på at gæsterne på hans ture får en god og hyggelig allround oplevelse koblet med engageret og helhedsorienteret undervisning. Peter har gennem årene arrangeret adskillige golfskoler til rejsemål i hele verden.

Peters ture:  

Portugal, Algarve - Palmares 

28. oktober - 4. november 2017 

 

 


Jesper Mikkelsen

PGA Pro i Sebber Kloster Golfklub

Jesper spreder en rigtig fin stemning på hans populære ture, som typisk har afgang fra Aalborg. Hans undervisning har specielt fokus på at forbedre sine elevers short game. På Jespers ture er der typisk også en løbende turnering.

 

Jespers ture:

 

 


Thomas Dam Nilsson

PGA Pro i Ishøj Golfklub

Thomas har mange års erfaring i at arrangere golfskoler og har arbejdet som golfpro i flere lande. Han har et smittende humør og er meget engageret i sine elevers udvikling. Er i øvrigt regerende DOBBELT dansk mester for Mid-Age.

Thomas' ture:   

 


Colin Smith

PGA Pro på Læsø Seaside Golfklub

Colin har mange års erfaring som PGA Professional og han træner blandt andet den danske European Tour spiller Søren Kjeldsen.
Colin er især meget rejsevant i Portugal, da han har sit eget Golf Academy – Paco do Lumiar tæt ved Lissabon.

Colins ture:

 

 


Henrik Zacho

PGA Pro Svendborg Golf Klub 

Henrik har mange års erfaring i at arrangere golfskoler og er meget engageret i sine elevers udvikling.
Han giver dig muligheden for at forbedre dit golfspil under solen i godt selskab

Henriks ture: